Dragsgaard | Miljø
15480
page-template-default,page,page-id-15480,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Miljø

Global Gap & Naturbaum Siegel

Alle vores juletræs kulturer er global GAP og Naturbaum Siegel certificeret som bevidner, at bæredygtighed og miljøbevidsthed er i fokus hos os. Samtidig også, at gældende EU-regler for skov og landbrug er overholdt.


Højteknologi for miljø

Som teknologien har udviklet sig igennem årene har vi på Dragsgaard valgt, at investere i nogle af disse. Her er nogle eksempler:

  • GPS styret portal traktor til mekanisk renholdelse af juletræskulturer
  • Juletræerne bliver plantet med GPS-forbandt som gør, at markarealet er udnyttet optimalt
  • Opvarmning med halm som er co2 neutralt

og vi bestræber os altid på, at anskaffe os flere som teknologien udvikler sig!

Miljøvenlige tiltag

Miljø, vildt og skoven er i vores fokus. Gården bliver opvarmet co2 neutralt med halm, og alt vores affald bliver sorteret og afskaffet på mest miljørigtigvis. Vores vindmølle gør, at vi selv producerer bæredygtig energi. Miljøvenlighed er altid i fokus hos os.

Arbejdsmiljø

Dragsgaard bestræber sig på, at have det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi lever til fulde op til dansk lovgivnings regler på området, og samtidig indføres der i øjeblikket en CSR politik.

Vi tror på, at en medarbejder er en virksomheds vigtigste ressource og derfor er et godt arbejdsmiljø i vores højeste interesse.

Translate »